آخه ته دیگ درست كردن یه استعداد ذاتی می خواد كه فقط و فقط برمی گرده به اینكه چقدر عاشق ته دیگ باشیم !
اگر به من باشه، یه قابلمه پلو رو تبدیل می كنم به یه قابلمه ته دیگ چرب !
ولی از شوخی گذشته، ته دیگ درست كردن هم یه ترفند هایی داره:
مثلن برای اینكه ته دیگ سیب زمینی تون خیلی هوس انگیز تر بشه، اول كف قابلمه را یه كمی روغن می ریزم (نه به اندازه ای كه فقط كف قابلمه چرب بشه، بلكه یك كمی دست و دلباز تر).
بعد به اندازه نوك قاشق غذا خوری زرد چوبه می پاشیم در كف قابلمه و آنگاه قابلمه رو كمی تكون می دیم یا با قاشق مخصوص (برای اینكه كف قابلمه تفلونتون خط نیفته !) خوب مخلوطشون میکنیم.
زرد چوبه را با روغن مخلوط می كنیم بعد سیب زمینی ها رو كف قابلمه می چینیم ( لطفن كلفتی سیب زمینی ها خیلی زیاد نباشه و همچنین خیلی هم نازك نباشه) !
بعد پلو آبكش شده را روی سیب زمینی ها می ریزیم.
لطفن چند دقیقه اول برای اینكه برنج دم بكشه حرارت زیاد به قابلمه میدهیم و بعد از دم دادن برنج شعله رو كم میكنیم كه ته دیگ کاملن جابیفته .
(فقط خیلی مواظب باشید که نسوزونیدش،چون خیلی حیفه به خدا)!
روغن كف قابله باعث می شه ته دیگتون شیشه ای و براق بشه و زردچوبه باعث می شه رنگش طلایی و چشم نواز بشه !
(ضمنن برای رنگ و عطر و طعم بهتر هم میتوانید از قدری زعفران سائیده شده و حل شده در اندکی آبجوش استفاده کنید) !
نوش جان
فرستنده : سر آشپز "مریم"
اگر به من باشه، یه قابلمه پلو رو تبدیل می كنم به یه قابلمه ته دیگ چرب !
ولی از شوخی گذشته، ته دیگ درست كردن هم یه ترفند هایی داره:
مثلن برای اینكه ته دیگ سیب زمینی تون خیلی هوس انگیز تر بشه، اول كف قابلمه را یه كمی روغن می ریزم (نه به اندازه ای كه فقط كف قابلمه چرب بشه، بلكه یك كمی دست و دلباز تر).
بعد به اندازه نوك قاشق غذا خوری زرد چوبه می پاشیم در كف قابلمه و آنگاه قابلمه رو كمی تكون می دیم یا با قاشق مخصوص (برای اینكه كف قابلمه تفلونتون خط نیفته !) خوب مخلوطشون میکنیم.
زرد چوبه را با روغن مخلوط می كنیم بعد سیب زمینی ها رو كف قابلمه می چینیم ( لطفن كلفتی سیب زمینی ها خیلی زیاد نباشه و همچنین خیلی هم نازك نباشه) !
بعد پلو آبكش شده را روی سیب زمینی ها می ریزیم.
لطفن چند دقیقه اول برای اینكه برنج دم بكشه حرارت زیاد به قابلمه میدهیم و بعد از دم دادن برنج شعله رو كم میكنیم كه ته دیگ کاملن جابیفته .
(فقط خیلی مواظب باشید که نسوزونیدش،چون خیلی حیفه به خدا)!
روغن كف قابله باعث می شه ته دیگتون شیشه ای و براق بشه و زردچوبه باعث می شه رنگش طلایی و چشم نواز بشه !
(ضمنن برای رنگ و عطر و طعم بهتر هم میتوانید از قدری زعفران سائیده شده و حل شده در اندکی آبجوش استفاده کنید) !
نوش جان
فرستنده : سر آشپز "مریم"
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر