از
ماه ها پیش که انتشار تصاویری از مراحل تهیه "جگر چرب" در فرانسه و تعدادی
دیگر ازکشورها افکارعمومی جهان را متوجه شکنجه و آزار حیوانات برای تهیه
این غذا کرد این کشور همچنان خرید، فروش و پخت جگر چرب را ممنوع نکرده است.
به
گزارش فرارو، Foie Gras یا "جگر چرب" غذای تجملی و گران قیمت فرانسوی،
دومین صادرات پردرآمد این کشور محسوب میشود. برای تهیه این غذا مقدار
زیادی چربی را به مرغابیها و غازها می خورانند تا بیش از اندازه چاق شوند و
به بیماری جگر چرب مبتلا شوند.
برای
این منظور یک لوله فلزی با فشار از گلوی حیوان به داخل معده وی وارد می
شود و چربی ها از این طریق به بدن حیوان داخل می شود؛ پس از آن حیوانات را
درون قفسهای بسیار تنگ قرار میدهند.
این
قفسها به قدری کوچکند که حیوان مجبور است بدون کوچکترین حرکتی در آن
بایستد؛ این باعث می شود که هیچ انرژیای مصرف نشده و تمام غذای خورانده
شده، تبدیل به چربی شود.
خوراندن
چربی به غاز و اردک تا مرگ این حیوانات ادامه می یابد و حیواناتی که زنده
میمانند بیمار و مواد عفونی و خون از مخرج شان هنگام دفع مدفوع جاری
میشود. جگر این حیوانات چندین برابر جگر طبیعی یک اردک یا غاز است و با
رقم بالایی در فروشگاه ها به فروش رفته و به عنوان غذایی گران قیمت سرو می
شود.
انتشار
تصاویری از چند محل پرورش جگر چرب از ماه ها قبل توجه بسیاری از فعالان
حقوق حیوانات را به خود جلب کرد تا آنجا که شماری از نمایندگان پارلمان
اروپا از حزب طرفدار محیط زیست (سبزها)، خواستار ممنوعیت تولید و فروش جگر
چرب شده اند.
در همین حال در بیست و دو کشور عضو اتحادیه اروپا تولید جگر چرب ممنوع شده است اما واردات و فروش آن ممنوعیتی ندارد.
چندی
پیش گیوم گارو وزیر کشاورزی غذایی فرانسه که به همین منظور به پارلمان
اروپافراخوانده شده بود در دفاع از تولید جگر چرب گفت :« این بخش سی وپنج
هزار تن را در اروپا بکارگیری کرده است.»
وی تاکید کرد:« تولید کنندگان فرانسوی هرکاری را برای بهبود رفاه حیوانات انجام داده اند و به این کار ادامه خواهند داد.»
با این وجود نهادهای مدافع حقوق حیوانات از جمله stopforcefeeding همچنان پیگیر ممنوعیت تولید و خرید و فروش این محصول دامی هستند.
جگر چرب چند برابر بزرگتر و سفیدتر از جگر واقعی اردک
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر