۱۳۸۸ آذر ۴, چهارشنبه
انار ؛ كاهش دهنده اوره و كلسترول خون
يك متخصص تغذيه گفت: مصرف انار مانع تصلب شرايين و بيماري قلبي، كاهش كلسترول بد (LDL) ، باعث كاهش فشار خون بالا و كاهش چربي ميشود. خون را تصفيه ميكند و تقويتكننده قلب، كليه و اشتها آور است.
مرتضي صفوي در گفتگو با فارس، افزود: انار ميوهاي سرشار از ويتامين است.
خوردن دانههاي انار به مراتب بهتر از نوشيدن آب انار است. وي گفت: انار ميوهاي خونساز، مقوي قلب، مفرح، دفعكننده چربي، رفعكننده سموم اغلب عفونتهاي داخلي و دافع حرارت است. رب انار، برگ انار در ضعف معده، كمي اشتها، تهوع، ضعف عمومي، تصفيه خون و در رفع ميگرن بسيار مفيد است.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: از ديگر خواص انار خاصيت آنتياكسيداني آن است كه مانع تصلب شرايين و بيماري قلبي، كاهش كلسترول بد (LDL) ، باعث كاهش فشار خون بالا و چربي بوده، خون را تصفيه و تقويتكننده قلب و كليه و اشتهاآور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود. انار در دفع اوره و كلسترول، دفع سموم و تعادل مايعات بدن بخصوص خون نقش مهمي دارد.
صفوي گفت: مصرف انار شيرين باعث شادي ميشود و رنگ رخسار را باز ميكند. انار شيرين تقويت كننده كبد و در معالجه يرقان (زردي) مفيد است. انار ترش و شيرين (ملس) باعث كاهش فشارخون ميشود. در رفع كمخوني و ضعف اعصاب موثر است و به بدن نيرو ميبخشد.
وي افزود: انار براي اشخاصي كه دچار يبوست هستند، مضر و ميوهاي سرد است بنابراين اشخاصي كه سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداري آب جوش با نبات بايد بخورند. انار براي كسانيكه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زياده روي در مصرف انار ترش ايجاد زخم معده ميكند.
اين متخصص تغذيه افزود: جوشانده پوست درخت انار اثر ضد كرم دارد، پوست ريشه درخت انار از بقيه قسمتهاي اين درخت قابضتر است.
همه قسمتهاي درخت انار داراي «تانن» است كه بسيار قابض است. براي مصارف دارويي از گل، برگ، پوست درخت، پوست ريشه و دانه انار استفاده ميشود.
صفوي اضافه كرد: انار شيرين ادرارآور و ملين مزاج است. آب انار شيرين براي بيماريهاي مجاري ادرار مفيد و ترشح صفرا را زياد ميكند. همچنين آب انار اسهال را برطرف ميكند و براي سالمندان بهترين دارو براي تقويت كليه است.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر