۱۳۹۱ اردیبهشت ۲۸, پنجشنبه

طرز تهيه "تورندو"، غذايي شيك و راحت :

مواد لازم :

فیله گوساله : 250 گرم

پیاز : یك عدد

سیر له شده : یك تا دو حبه

زرده تخم مرغ : دو عدد

ترخون و گشنیز خرد شده : سه تا چهار قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی : نصف پیمانه

فلفل سیاه : یك قاشق چایخوری

سركه : نصف پیمانه

كره آب شده : 100 گرم

روغن مایع : یك قاشق غذاخوری

قارچ : 100 گرم

نمك و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید.
پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید.
سپس سركه را با مقداری آب، سس گوجه فرنگی و كمی نمك روی حرارت كم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود.
سپس آن را بردارید تا خنك شود.
زرده تخم مرغ را با دو قاشق آب و كمی نمك هم بزنید و به روش "بن ماری" داغ كنید.
("بن ماری" : گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه "بن ماری" میگویند.
مثال: محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود و این بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم کردن غذاو حل کردن شکلات می باشد).
كره را كم كم اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی مانند مایونز، غلیظ به دست آید.
سپس ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه كرده و هم بزنید.
روی گریل یا یك تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو را در تابه یا گریل گرم بیندازید.
پس از دو، سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمك بپاشید و بردارید.
تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانه ای كنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیب زمینی پخته یا سرخ كرده روی میز بگذارید و سرو كنید.
نوش جان

بر گرفته از : ashpazisari

هیچ نظری موجود نیست: