دانشمندان هندي ادعا کردند گونه اي برنج را توليد کرده اند که " آماده براي خوردن " است و در مکان هايي با دما و رطوبت زياد کشت مي شود.
به گزارش جام جم آنلاين و به نقل از واحدمرکزي خبر ، دکتر پاتان مومار آديا مدير موسسه تحقيقات مرکزي برنج در ايالت شرقي اوديسا به شبکه تلويزيوني خصوصي اِن دي تي وي گفت: اين نوع برنج فقط بايد در آب پاکيزه و قابل شرب خيس شود و بعد براي خوردن آماده است.
دانشمندان هندي گفتند رشد اين نوع برنج يکصد و چهل و پنج روز طول مي کشد و چهار تا پنج تن در هر هکتار محصول مي دهد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر