مواد لازم برای تهیه ی سالاد حبوبات:
لوبیا قرمز پخته – ۴۰۰ گرم
لوبیا سفید پخته – ۴۰۰ گرم
لوبیا سبز بخارپز شده – ۱۸۰ گرم
پاچ باقلا – ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز – ۱ عدد متوسط
پیاز – ۱ عدد متوسط
مواد لازم برای مزه دار کردن سالاد حبوبات:
روغن زیتون – ۴ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه – ۲ قاشق سوپخوری
سرکه سفید – ۱ قاشق سوپخوری
سس فلفل تند – ۱ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای یا معمولی – ۱ قاشق چایخوری
حبوبات را از قبل خیس کرده و سپس آنها را پخته ایم.
لوبیا قرمز را برای اینکه خوب بپزد و مزه دار شود با ۳ قاشق روغن زیتون میپزیم.
لوبیای قرمز را در ظرف مورد نظر می ریزیم، لوبیا سفید، پاچ باقلا و پیاز خرد شده را هم اضافه میکنیم.
اگر پیاز قرمز در دسترس داشته باشید بهتر است چون تناسب رنگ جالب و جذابی به دست می آید.
فلفل دلمه ای را به صورت نوارهای باریک خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم لوبیاهای سبز لطیف و ریز استفاده میکنیم و درسته به مواد اضافه میکنیم نمک و فلفل همه داخل مواد می ریزیم.
روغن زیتون و آبلیمو و سرکه و شکر قهوه ای را داخل یک شیشه میریزیم و سس تند را هم اضافه میکنیم و شیشه را تکان میدهیم تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند و بعد محلول را روی سالاد میریزیم و مخلوط میکنیم.
برای معطر شدن سالاد از فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده میکنیم.
سالاد را نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم بعد آماده خوردن است.
لوبیا قرمز پخته – ۴۰۰ گرم
لوبیا سفید پخته – ۴۰۰ گرم
لوبیا سبز بخارپز شده – ۱۸۰ گرم
پاچ باقلا – ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز – ۱ عدد متوسط
پیاز – ۱ عدد متوسط
مواد لازم برای مزه دار کردن سالاد حبوبات:
روغن زیتون – ۴ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه – ۲ قاشق سوپخوری
سرکه سفید – ۱ قاشق سوپخوری
سس فلفل تند – ۱ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای یا معمولی – ۱ قاشق چایخوری
حبوبات را از قبل خیس کرده و سپس آنها را پخته ایم.
لوبیا قرمز را برای اینکه خوب بپزد و مزه دار شود با ۳ قاشق روغن زیتون میپزیم.
لوبیای قرمز را در ظرف مورد نظر می ریزیم، لوبیا سفید، پاچ باقلا و پیاز خرد شده را هم اضافه میکنیم.
اگر پیاز قرمز در دسترس داشته باشید بهتر است چون تناسب رنگ جالب و جذابی به دست می آید.
فلفل دلمه ای را به صورت نوارهای باریک خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم لوبیاهای سبز لطیف و ریز استفاده میکنیم و درسته به مواد اضافه میکنیم نمک و فلفل همه داخل مواد می ریزیم.
روغن زیتون و آبلیمو و سرکه و شکر قهوه ای را داخل یک شیشه میریزیم و سس تند را هم اضافه میکنیم و شیشه را تکان میدهیم تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند و بعد محلول را روی سالاد میریزیم و مخلوط میکنیم.
برای معطر شدن سالاد از فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده میکنیم.
سالاد را نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم بعد آماده خوردن است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر