۱۳۹۲ فروردین ۱۱, یکشنبه

گزارش تصویری: تمرین تیم ملی فوتبال ایران


Tamrin1[WwW.Kamyab.IR]
tamrin2[WwW.Kamyab.IR]
tamrin3[WwW.Kamyab.IR]
tamrin4[WwW.Kamyab.IR]
tamrin5[WwW.Kamyab.IR]
tamrin6[WwW.Kamyab.IR]

تصاویر: برف آورد شهر برفی در کوهرنگ



تصاویری از جشن عروسی محلی آذری


تصاویر: جشن عروسی محلی آذری
با وجود شکل گرفتن مراسم عروسی امروزی، هنوز هم در مناطقی از اذربایجان، این مراسم به صورت سنتی برگزار می شود.







۱۳۹۲ فروردین ۷, چهارشنبه

تصاویری از تهران قدیم !









خوردنی های ایجاد کننده نفخ را بشناسید و آن را درمان کنید !





بر گرفته از نوشته : حامد حاتمی

نفخ یکی از مشکلات رایج گوارشی است که با تجمع گاز در دستگاه گوارشی ایجاد می شود و علائم آن احساس پری و فشار در شکم و این قبیل مشکلات است.
امروز می خواهیم به موادغذایی که بیش از همه ممکن است در افراد ایجاد نفخ کنند اشاره کنیم.
با ما همراه باشید تا عوامل شماره یک ایجاد نفخ را بشناسید :

-حبوبات
نظیر لوبیا، نخود، عدس، ماش و …

-بعضی از سبزیها
مثل کلم، کاهو، چغندر

-بعضی از میوه ها
مثل آلو، هلو، زردآلو

-نوشابه های گازدار
طبیعتن باعث ایجاد گاز و نفخ خواهند شد !

-شیر و لبنیات
در افرادی که کمبود آنزیم لاکتاز داشته باشند می تواند باعث نفخ شود

برای مقابله با نفخ :
۱- اولا غذاهای نفاخ گفته شده در بالا را کمتر استفاده کنید.

۲- حبوبات را قبل از استفاده حتمن چند ساعتی در آب بخیسانید و آب آن را قبل از پخت دور بریزید.

۳- در صورتی که به شیر و فرآورده های لبنی حساس هستید از انواع “بدون لاکتوز” آنها که در سوپرمارکتها هم یافت می شوند استفاده کنید.

۴- از فرآورده های غذایی صنعتی که معمولن حاوی اسانس و مواد نگهدارنده هستند کمتر استفاده کنید.

۵- نعناع (چای، عرق یا سبزی تازه) و رازیانه استفاده کنید.

در صورت تداوم نفخ یا داشتن علائم دیگری مانند اسهال یا یبوست طولانی مدت و اختلال اشتها و تغییرات وزن و غیره سریعتر به پزشک خود مراجعه کنید

پایکوبی "چاپ سیستانی" ملی میشود !

(سی. ای. آی. اس. (لندن) : پایکوبی محلی سيستان كه در گویش محلی به "چاپ سيستانی" نامیست در سراسر كشور گسترش پيدا میكند.) :


عبدالعلی كيخا فرزانه رئيس گروه ورزش‌های روستايی و عشايری سيستان و بلوچستان در اینمورد گفت:
در حال حاضر نيز قوانين اين رقص محلی در حال تدوين است كه پس از تكميل شدن در اختيار علاقه‌ مندان قرار خواهد گرفت.
از سوی ديگر، مسابقات كشوری اين رشته نيز بزودی برگزار خواهد شد كه پس از انجام برنامه‌ريزیهای لازم برای برگزاری آن، قوانين اين رقص محلی به تيم‌های شركت كننده ارائه میشود و زمان برگزاری مسابقات نيز پس از انجام برنامه‌ريزیهای لازم برای علاقه‌ مندان به شركت در اين رشته اعلام خواهد شد.

پایکوبی و دست افشانی ایرانی در سيستان به گونه‌های گوناگونی بخش میشود كه هر كدام در مناسبت ويژه‌ای به اجرا گذاشته میشوند. در يك بخش بندی ساده میتوان پایکوبی سيستانی را به دو گونه مردانه و زنانه بخش بندی كرد.
از گونه های پایکوبی زنانه سيستانی میتوان به پایکوبی "چاپی" اشاره كرد كه صورت ويژه آن كوبيدن تُند و دنباله دار پا بر زمين به دنبال کوبیدن مشخص ساز دايره است.
در ميان پایکوبی مردانه سيستانی نيز میتوان به "رقص شمشير" يا گونه ای ساده‌ تر آن "پایکوبی چوب" اشاره كرد كه به همراه دهل و ساز که به گويش سيستانی "دول و ساز" است، اجرا میشوند که پیشینه آن به زمان اشکانیان میرسد.

گزارش ايسنا

تاریخچه و خواص غذائی و داروئی سیب زمینی !

دانشمندان آمریکایی دریافته‌اند که سرمنشأ کلیه انواع سیب زمینی‌های امروزی را می‌توان به یک گیاه واحد که بیش از هفت هزار سال قبل در پرو کشت شد ردگیری کرد.

این گیاه در حوالی سال 1570 توسط فاتحان اسپانیایی از آمریکای جنوبی به آن کشور منتقل شد و کشت آن در سراسر اروپا رواج یافت. سیب زمینی بعدن توسط مستعمره نشین‌های بریتانیایی به آمریکای شمالی منتقل شد.
در حال حاضر هر ساله در حدود 330 میلیون تن سیب زمینی در سراسر جهان تولید می‌شود و پس از گندم، برنج و ذرت در مرتبه چهارم جهانی قرار دارد. .
چین، هند و روسیه بزرگ‌ترین تولید کنندگان سیب زمینی هستندو در ایران، شهرستانهای اردبیل و اقلید یکی از تولیدکنندگان مهم این محصول هستند.

"آلوی ملکم" !
بر اساس نوشته‌های برتوهلد لوفر (مردم‌شناس آلمانی-آمریکایی) در دوره پادشاهی فتحعلی‌شاه قاجار و در نیمه اول قرن 19 میلادی، سیب‌زمینی نخستین بار توسط سر جان ملکم، سیاستمدار اسکاتلندی انگلستان وارد ایران شد.
در زمان ورود این محصول به ایران مردم به آن "آلوی ملکم" می‌گفتند.
لفظ سیب‌زمینی بعدها رایج شد.
اکنون هم در بعضی شهرهای ایران سیب زمینی را بنام آلو می‌شناسند!

خواص غذائی و داروئی سیب زمینی :

سیب زمینی سرشار از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین آ) است که وقتی پخته می‌شود به آسانی جذب می‌شود.
ساقه و برگ‌های سیب زمینی حاوی سمی بنام سولانین است، بنابراین نباید آن را مصرف کرد.
مهم‌ترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته‌است که معمولن
9 تا 25 درصد آن را تشکیل می‌دهد، از این رو برای تامین انرژی ماده مفیدی است که نسبت به غلات کمتر تحت تاثیر آفات قرار می‌گیرد و پرورش آن آسان تر است.
سیب زمینی تقویت کننده قلب، محکم کننده لثه، مسکن درد و زخم معده است.
سیب زمینی در بین سبزیجات حاوی ویتامین ث بالایی است و برای تامین ویتامین ث مورد نیاز برای جلوگیری از خونریزی لثه مفید است، ولی نکته بسیار مهم این است که در اثر ماندن در انبار و پخت نامناسب مقدار زیادی از ویتامین ث آن به هدر می‌رود.
سیب زمینی علاوه بر ویتامین ث حاوی مواد مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است.
سیب زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین ب6 است.
یک فنجان سیب زمینی پخته 21 درصد ب6 مورد نیاز روزانه شما را تامین می‌کند.
بسیاری از آنزیم‌های بدن، خصوصن آنهایی که در تبدیلات پروتئینی درگیر هستند، به ب6 محتاج هستند.
در نتیجه برای تولید سلول‌های جدید، بدن نیاز به ویتامین ب6 دارد.
این ویتامین در جلوگیری از سرطان نیز مفید است.
پس بهتر است بزرگسالان و افراد مسن حداقل هفته‌ای یک بار سیب زمینی را جایگزین دیگر مواد نشاسته‌ای کنند.

سیب زمینی به خصوص تازه و پوست نکنده آن حاوی مقادیری پروتئین و ویتامین به خصوص ویتامین ث است.
سیب زمینی اگر برای مدتی طولانی انبار شده یا برای مصرف پوست کنده شده باشد تا حدودی خواص غذایی خود را از دست می‌دهد.
با این حال سیب زمینی سرخ کرده همچنان حاوی پتاسیم و ویتامین ث است.
ویتامین ث یک آنتی اکسیدان است و به تولید پروتئینی به نام «کولاژن» که تشکیل دهنده استخوان، غضروف مفاصل، عضلات و رگ‌های خونی است کمک می‌کند.
سیب زمینی مهم‌تر از هر چیز منبع نشاسته (کربوهیدرات) و همچنین مقداری مواد معدنی مانند پتاسیم و کلسیم است.

سایر خواص سیب زمینی :

سیب زمینی ادرار را زیاد می‌کند، در نتیجه برای کلیه و مثانه مفید است.
سیب زمینی حاوی آنزیم‌هایی است که برای التیام زخم‌های معده بسیار مفید است و برای تسکین مواضع متورم خارجی، پخته آن را گرم بر روی محل آسیب دیده می‌گذارند که موجب التیام خواهد شد.
ضماد خام آن را روی محل سوختگی و پلک ورم کرده می‌گذارند (البته باید کاملن استریل باشد) و بسیار تسکین دهنده‌است.

شباهت عجیب و جالب سبزیجات به بدن انسان !


شباهت عجیب و جالب سبزیجات به بدن انسان!!

گردو شبیه مغز انسان می‌ماند. نیم کره راست و نیم کره چپ. قسمت بالای مغز و پایین مغز. حتی چین خوردگی‌ها و پیچیدگی‌های اون هم شبیه...


هویج حلقه شده
 شبیه چشم انسان است، مردمک و عنبیه و خط نوری که به چشم می‌رسد درست مانند چشم انسان می‌باشد. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف هویج باعث افزایش جریان خون در عملکرد چشم می‌شود.
 
وقتی گوجه فرنگی رو از وسط دو نیم می‌کنید چهارتا خونه می‌بینید که قرمزه و دقیقا مثل قلب هستش که اون هم قرمزه و چهار تا بخش مجزا داره. تحقیقات نشون داده که گوجه فرنگی خون رو تصفیه می‌کند.
 
حبه‌های انگور روی خوشه شبیه قلب هستش و هر دونه اون شبیه سلول‌های خونی. امروزه تحقیقات نشان داده که انگور برای حیات قلب بسیار مفید می‌باشد.

گردو شبیه مغز انسان می‌ماند. نیم کره راست و نیم کره چپ. قسمت بالای مغز و پایین مغز. حتی چین خوردگی‌ها و پیچیدگی‌های اون هم شبیه نئو کورتکس می‌باشد. در حال حاضر می‌دانیم که گردو ۳۶ مرتبه نورون‌های پیام رسان به مغز را گسترش می‌دهد.
 
تا حالا به لوبیا قرمز دقت کردید... درسته، شبیه کلیه انسان هستش؛ تحقیقات نشان داده که لوبیا قرمز در بهبود عملکرد کلیه نقش بسزایی دارد.

ساقه کرفس شبیه به استخوان است و این نوع از سبزیجات در استحکام استخوان بسیار موثر می‌باشد. استخوان‌ها تشکیل شده از 23٪ سدیم و کرفس هم 23٪ سدیم دارد. چنانچه در رژیم غذایی شما سدیم وجود ندارد کرفس می‌تواند این کمبود رو جبران بکند

آوکادو و گلابی و بادنجان برای سلامت سرویکس و رحم درخانم‌ها بسیار موثر می‌باشد. امروزه تحقیقات نشان می‌دهد که اگر خانم‌ها در هفته یک عدد آوکادو مصرف نمایند هورمون‌های آنها متعادل می‌شود و از بروز سرطان رحم جلوگیری می‌کند. جالب اینکه بدانید ۹ ماه از شکوفه کردن آوکادو تا رسیدن میوه آن طول می‌کشد.

انجیر پر از دانه است که وقتی که رشد می‌کند بصورت دوتایی روی درخت آویزان می‌باشد. انجیر باعث افزایش تعداد و حرکت اسپرم مرد و همچنین جلوگیری از عقیم شدن می‌شود.

گریپ فروت و پرتقال و انواع مرکبات شبیه غده‌های شیری هستند و در سلامت سینه و جنبش غدد لنفاوی در سینه موثر است.

پیاز شبیه سلول‌های بدن می‌باشد. امروزه تحقیقات نشان داده است که پیاز نقش مهمی در خروج مواد زائد در بدن را داراست و باعث ریزش اشک و شستشوی لایه مخاطی چشم می‌گردد.

۱۳۹۲ فروردین ۵, دوشنبه